ЕПОС България

За нас
„Епос Груп“ ЕООД е създадена през 2002г., като първоначално фирмата се занимава с търговия на каучукови изделия, а от 2008 г. стартира официално и своята производтсвена дейност в същата сфера.

Ударопоглъщащите каучукови настилки са не само екологично чисти, но и изключително устойчиви, лесни за използване и поддръжка. Техните качества и предимства са водещ фактор при изграждане на детски площадки, спортни зали, различни развлекателни центрове, алеи и басейни, а дори и когато искаме да се погрижим за нашия дом и да добавим малко удобство и уют в него.

Дългогодишния опит и доказан професионализъм спогат разширяването на дейността на фирмата и днес освен производството на каучукови настилки, тя се занимава и със следните дейности:

• Цялостно изграждане на:

• Производство и монтаж на каучукови продукти;
 


 Полагане на саморазливни настилки;• Полагане на акрилни, полиуретанови и епоксидни системи;• Полагане на килими от камъни;• Полагане на изкуствена трева;• Консултантски услуги и мониторинг.

Продуктите, които фирмата предлага разполагат с всички необходими сертификати.

Ние знаем, че доброто качество не се състои само в това да предложим добър продукт. За нас от първостепенно занчение са също така доверието и лоялността – наши незаменими спътници вече 18 години. Благодарение на тях фирмата има множество реализирани общински и частни проекти на територията на България и в чужбина, за което спомагат и нашите дългогодишни местни и чуждестранни дистрибутори и партньори.